top of page

Osebna zavarovanja so zavarovanja, pri katerih smo predmet zavarovanja ljudje oziroma naše osebne dobrine, kot so življenje, zdravje, delovna sposobnost in podobno.

Potreba po varnosti je ena od naših osnovnih potreb. Stari rek pravi, da nesreča nikoli ne počiva, zato se skušamo na te dogodke čim bolje pripraviti. Nezgode se lahko zgodijo kjerkoli: pri delu, športu, na cesti, v naravi. Posledice nesreč in nezgod so lahko zelo hude in nam lahko spremenijo življenje in načrte za prihodnost.

  1. Življenjsko zavarovanje pomaga vam in vaši družini zagotoviti finančno varnost v različnih življenjskih okoliščinah. Osnovni namen življenjskega zavarovanja je zaščita pred finančnimi posledicami neprijetnih dogodkov.
     

  2. Z nezgodnim zavarovanjem boste po poškodbi pokrili izpad dohodka, poskrbeli za alternativna zdravljenja ali ustrezno prilagodili domače okolje v primeru invalidnosti.
     

  3. Zavarovanje težjih, kritičnih bolezni oz. specialisti ipd. je smiselno za vsakogar, še posebej za podjetnike in vodilne v podjetjih na odgovornih delovnih mestih, ki so vsakodnevno pod nenehnim stresom, zato v praksi strokovnjaki tovrstno zavarovanje imenujejo tudi zavarovanje menedžerskih bolezni. Zavarovanje se priporoča tudi osebam, pri katerih so v preteklosti družinski člani obolevali za kritičnimi boleznimi.

generali-logo_edited.png
2000px-Wiener_St%C3%83%C2%A4dtische_Vers
AZ_Logo_positive_RGB_edited.png
bottom of page