top of page
 
 
 
 
Generali zavarovalnica

Generali zavarovalnica je del Skupine Generali, ki je eden največjih svetovnih ponudnikov zavarovanj in upravljanja premoženja. Imajo skoraj 200-letno tradicijo in so vodilna zavarovalniška skupina v Evropi. S skoraj 71.000 zaposlenimi so prisotni v 50 državah sveta in po vsem svetu povezujejo 61 milijonov strank.

Generali zavarovalnica v Sloveniji deluje že več kot 22 let in je vodilna mednarodna zavarovalnica na slovenskem trgu. Že vrsto let je prepoznavna kot prva med zavarovalnicami po zadovoljstvu strank.

Prepoznavni so po svojem simbolu - krilatem levu svetega Marka z odprto knjigo. Ta zaščitnik Benetk se je kot znak zavarovalnice prvič pojavil leta 1848 in se je skozi čas večkrat spreminjal, toda  ostaja prepoznaven povsod, kjer je dejavna Skupina Generali.

S celovitim naborom inovativnih zavarovalno-finančnih produktov ter dodatnih storitev skrbijo za varnost posameznikov, družin in njihovega premoženja. Omogočajo vam zavarovanje po meri, kakovostno in sodobno zavarovalno zaščito, svetovanje in hitro pomoč ob škodi. Dve največji prednosti, ki ju prinašajo njihova zavarovanja, sta učinkovito reševanje škodnih zahtevkov in asistenca.

  • Premoženjska zavarovanja obsegajo celovit nabor zavarovanj in storitev za zavarovanje premoženja (avtomobilov, nepremičnin in premičnin).

  • Zdravstvena in nezgodna zavarovanja omogočajo večjo socialno in finančno varnost v primeru bolezni, ob daljšem zdravljenju in hujših nezgodah ter hitrejšo pot do zdravnikov in specialistov. So eden izmed treh ponudnikov dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja in največji ponudnik dodatnih zdravstvenih zavarovanj v Sloveniji z najdaljšo tradicijo ter z lastnim zdravstvenim asistenčnim centrom in ambulanto.

  • Življenjska in pokojninska zavarovanja vključujejo raznovrstna klasična in naložbena življenjska zavarovanja ter pokojninska zavarovanja po meri posameznika, da lahko zadovoljite potrebe po varnosti in varčevanju v vseh življenjskih obdobjih.

  • Upravljanje premoženja in finančno svetovanje pri Generali Investments.

generali-logo.png
7376018.jpg
bottom of page