top of page
Search
  • Writer's picturemi-finance

Do fiksnega donosa brez dodatnih stroškov

Updated: Jan 7, 2021

Investirajte pametno - v podjetje Helske!


Helske Energy Save je mednarodno podjetje, ki proizvaja in distribuira trajnostne gradbene materiale, s poudarkom na varčevanju z energijo, in gradbenih metodah, ki izboljšujejo zdravo življenjsko okolje ter s tem izboljšujejo kvaliteto bivanja. Njihovi proizvodi in proizvodni proces temeljijo na varovanju okolja in zmanjševanjem ogljičnega odtisa. Z nenehnimi inovacijami in raziskavami izdelujejo edinstvene gradbene materiale z uporabo nanotehnologije, prizadevajo si izboljšati kakovost življenja in dobrega počutja ljudi.


So del skupine Helske, ki deluje na mednarodni ravni v gradbeništvu, zdravstvu in industriji s 170 zaposlenimi v 6 evropskih državah.

HELSKE People Care je mlado podjetje, ki že ponuja široko in sodobno paleto izdelkov za nego v Nemčiji in ga bo nenehno širilo. Ljudem, ki potrebujejo oskrbo in skrbne sorodnike, želijo zagotoviti najboljšo možno podporo v vseh življenjskih obdobjih. Osredotočajo se na izgradnjo in upravljanje visoko kvalitetnih naselij za starejše. Lastniških nepremičnin je v Nemčiji le dobra polovica, zato hitro postane jasno, zakaj je Nemčija ustrezen trg za obsežne naložbe tako zasebnih kot institucionalnih vlagateljev.


83 views0 comments

Recent Posts

See All

"The financial world is becoming more and more digital, and this trend will dominate the future of money."

bottom of page