top of page
 
 
 
 
Izognite se dolgim čakalnim dobam

Specialisti z asistenco je zavarovanje, s katerim boste imeli hiter dostop do specialističnih pregledov, diagnostičnih preiskav, psihološke pomoči, izbranih operacij in fizioterapije.

  • Ko potrebujete nasvet, so vam na voljo storitve Strokovni posvet z zdravnikom na daljavoDrugo mnenje in Načrt zdravljenja (po poškodbi). Pridobili boste nasvete in strokovna mnenja priznanih zdravnikov in se v miru posvetili zdravljenju in okrevanju.

  • NOVO! Omogočajo video posvet z zdravnikom na daljavo (ePosvet). Svoje zdravstvene težave lahko rešite hitreje in brez obiska zdravniške ambulante. 

  • Na dan 1. 8. 2019 je na prvi pregled v izbranih specialističnih ambulantah ali na izbrano zdravstveno storitev čakalo 189.437 oseb. Kar 40 % vseh čakajočih je čakalo nad dopustno mejo.

  • S Specialisti z asistenco se lahko izognete dolgim čakalnim dobam. Na specialističnem pregledu v samoplačniški ambulanti boste na vrsti lahko že v 10 dneh.

Ali ste se znašli v situaciji, ko imate pomisleke glede postavljene diagnoze ali priporočenega zdravljenja? Menite, da nimate vseh potrebnih informacij za pravilno odločitev o nadaljnjem zdravljenju?

  • Drugo mnenje omogoča, da v najkrajšem času prejmete pisno mnenje mednarodnih strokovnjakov o svoji diagnozi ali zdravljenju, ne da bi vam bilo treba za to odpotovati v tujino. Na podlagi pridobljenega mnenja boste lažje sprejeli nadaljnje odločitve o zdravljenju.

generali-logo.png
Brez naslova1.png
bottom of page