top of page

Med največjimi neresnicami o investiranju je zagotovo ta, da moramo imeti na voljo veliko denarja, da bi lahko začeli. Večina ljudi zato res verjame, da z manjšimi zneski ni možno narediti nič. V resnici lahko že z majhnimi zneski začnemo ustvarjati premoženje, saj je znano, da se skrivnost ustvarjanja bogastva skriva v reku: "Čas je denar."

Kaj storiti, ko vam na računu ostajajo sredstva? Naj se sliši še tako smešno, sredstva na računu v času ničelnih obrestnih mer niso dobra novica. Seveda tudi prenagljene investicije nimajo smisla, lahko pa se odločite za naložbo, s katero boste tudi v tem obrestno neugodnem času svoja sredstva oplemenitili. Za razliko od mesečnega varčevanja gre pri naložbah za enkraten znesek, ki se oplemeniti skozi leta. 

Ljudje imamo za oplemenitenje svojih prihrankov na voljo številne finančne naložbe. Te se med seboj razlikujejo glede na tveganje, likvidnost, dobo investiranja in donosnost. Pri izbiri naložbe je poleg naštetega potrebno upoštevati tudi davčni vidik in stroške, saj le ta lahko pomembno vpliva na donosnost naložbe.

logoheader.png
sop_edited.png
logo_slogan_edited.png
105299244_3388880001131764_1995003152632
SAVA_INFOND_LOGO_1080x1080px_edited.png
bottom of page